Efterkapitel 40-årsjubileum

Till efterkapitlet tillkom de inbjudna hedersgästerna kommunstyrelsens ordförande Åsa Herbst med make Magnus Herbst. Vi välkomnades till bankettsalen med en drink och fann såväl bordssällskap som våra platser vid det fint dukade bordet. Hungern är ju den bästa kryddan och efter ett innehållsrikt logemöte så smakade förrätten Toast Skagen med vältempererat vitt vin alldeles utmärkt.  Huvudrätten; Fläskytterfilé med potatisgratäng och dragonsås serverades oss i generösa portioner så vår hunger stillades och toppat med kaffe och läcker bakelse, var det läge för en dans eller två till Åke Spelemans musik.

För kvällens underhållning svarade Axel Gribbling, en 14-årig gitarrtalang. Axel bjöd oss på såväl seriösa stycken som poppigare musik. Tyvärr är salen långsmal med dålig akustik men för oss som hade Axel inom syn- och hörhåll, gjorde han ett proffsigt och bejublat framträdande.

Många kära möten hanns med denna kväll och många uppsluppna samtal fördes även om tiden som vanligt i Vasa-sammanhang inte räcker till allt vi vill hinna med. Men vi var nog alla överens om att vi fått delta i ett festligt och högtidligt jubileumsfirande och att vi haft en verkligt fin Vasa-kväll.

(Klicka i bildrutan för att se bilden och flytta fram och back med pilen under bilden)