Högtidsmöte med installation den 4 februari

35 st egna logesyskon och 14 st gäster från andra loger hade trotsat kylan och mött upp till årets högtidsmöte med installation i vår loge.

Efter ett innehållsrikt logemöte smakade det bra med den sedvanliga fördrinken varefter var och en sökte upp sitt bordssällskap och fann sin plats vid det vackert dukade bordet. Vi bjöds på huvudrätt bestående av honungsstekt kotlettrad med gräddsås, rödkål, brysselkål, potatis och gelé samt till dessert en läcker chokladkaka med vispgrädde och portvin. Allt smakade bra, även rödvinet till huvudrätten även om någon finsmakare nog tyckte att det kunde ha varit någon grad varmare.  

Sedvanliga tal hölls och skålar och leven utbringades vilket som vanligt bidrog till den högtidliga stämningen vid måltiden. Kaffe och kaka med valfria tillbehör serverades i salongen varefter Åke Speleman spelade upp till dans.

Vinstbordet till kvällens lotteri var välfyllt av olika godsaker och lotterna som såldes gick raskt åt. Det var premiär för återvinningsbara lottpinnar.

(Klicka på bildrutan nedan och flytta sedan fram och back på pilarna under bilden)