Högtidsmöte den 2 februari 2013

Till efterkapitlet var det som vanligt festglädje och gott humör hos logesyskonen och även om vi denna kväll av olika skäl var några syskon färre än vanligt, så fylldes salen fort av sorl, alla hade mycket att prata om och tiden rusade iväg. Sedvanligt hölls tal och utbringades leven för Vasaorden och dess beskyddare och mötet fick den högtidliga inramning som vi vill ha.

Vi fick schnitzel med rödvinssås, potatis, ärtor och citron till huvudrätt och till dessert glass med ett glas sherry. Till kaffet hade sy Gunni Larsson bakat god kaka som satt fint till övriga kaffetillbehör.

Mötesarrangörerna hade iordningställt ett välfyllt vinstbord med attraktiva vinster så lottpinnarna gick åt som smör i sol. Vi gladdes med sy Jytte Lidenmark som blev kvällens ”turgumma” och kunde hämta ut ett flertal fina vinster.

Åke Speleman som glatt oss med soft musik till maten, skruvade upp volymen och bjöd på medryckande toner till dansen, så det hann gå in mot småtimmarna innan de sista av oss begav hos hemåt efter ännu en fin vasakväll.

(Klicka i bildrutan för att se bilden och sedan fram och back på pilarna under bilden)