Högtidsmöte med reception den 15 november 2014

Efter sedvanlig drink med mingel intogs matsalen som var dukad med honnörsbord och mittungor för dagens recipiender. På menyn stod oxrulader med potatispuré, gräddkokt savoykål och rostade äpplen. Till dessert serverades glass med hallonsås samt sherry  och allt smakade gott. Sedvanlig skål och leve för kungen, vår ordens högste beskyddare, utbringades och vår O sy Anna-Brita Martinsson höll tal till våra nya medlemmar. Recipiendernas tal hölls av br Karl-Erik Asp som fann fyndiga och fina ingångar genom vår ordens historia och utvandrarnas vedermödor.
Kaffet intogs i salongen och avnjöts med chokladkaka som vår O sy Anna-Brita bakat och därför fick vederbörligt tack och beröm av br Mats. Under tiden hade Åke Speleman anlänt och spelade upp till kvällens dans. Det blev som vanligt i vasasammanhang, en uppsluppen stämning där vi hann med både mingel, diskussioner och en och annan svängom på dansgolvet.

Det togs många fina bilder under kvällen men dessvärre så hade någon viktig funktion i kamerans automatik lämnat in, så det som ser hyggligt ut i kamerans display är helt oanvändbart i verkligheten. Tråkigt när så många finklädda och festglada människor samlats.