Grillfest i Ängelholm den 17 augusti 2012

Det var en av denna sommarens vackraste dagar då vår O Anna-Brita tillsammans med den frivilliga arrangörsgruppen kunde hälsa 47 st förväntansfulla vasasyskon från lokallogerna Nybyggarna och Höganäs välkomna till grillfesten på Fritidens Koloniområde i Ängelholm.

Festlokalen var fint pyntad och uppdukad så gästerna skulle trivas och välkomstdrinken, signerad br Rolf H, bidrog också till att alla kom i god feststämning. Ett läckert buffébord hade dukats upp och dagens grillmästare br Bertil assisterad av br Göran och br Göte, hade gjort en gedigen insats vid grillen så alla lät sig väl smaka och njöt av den goda maten. Åke Speleman spelade och visor sjöngs och när alla så småningom var mätta och belåtna började dansen som bara avbröts av kaffe med gräddtårta senare under kvällen.

Före hemgången serverades nattamat och alla kunde nöjda efter en fin kväll i god vasaanda, påbörja den i någras tycke långa och mörka vandringen till bilparkeringen. Men alla tycks ha kommit lyckligt hem och sänder säkerligen en tacksamhetens tanke till O Anna-Brita och till arrangörsgruppen för initiativet till festen och arbetet som man lagt ned för allas nöje och trivsel denna fina kväll.

(Klicka i bildrutan för att se bilden och flytta sen fram och back med pilarna under bilden)