Kulturafton ”Höstglöd” den 2 november 2012

Efter avverkat logemöte och en välsmakande fördrink intog vi matsalen där borden smyckats i höstens färger. Tyvärr var det så kallt i logesalen att många av oss var rejält genomfrusna och man såg verkligen fram emot något varmt och välkryddat att stoppa i sig. Vi hälsades välkomna till efterkapitlet av arrangörsgruppens sammankallande syster Bodil Olofsson.

Placeringen vid borden ordnades så att alla herrarna fick början på var sin rolig historia och alla damer var sin fortsättning. Allt gick bra och alla fick sitt bordssällskap efter lite roliga förvecklingar och många skratt.

Kvällens meny bestod av Gulaschgryta med bröd, smör och ost. Grytan var mycket välsmakande och precis så varm och kryddig som man önskat. Till kaffet hade arrangörsgruppen bakat sockerkakor med äpple som gick åt som smör i sol.

Kvällens kulturinslag stod fotografen Ingemar Skogar för. Han visade oss ett kollage av fina höstbilder som han kommenterade på ett trevligt sätt.

Lotter såldes, vinster utdelades och några hann även med en svängom på dansgolvet före hemgång efter ytterligare en trevlig vasakväll.

(Klicka i bildrutan för att se bilden och flytta sen fram och back med pilarna under bilden)