Kulturafton den 1 november 2013

51 logesyskon och 2 spelemän intog den vackert dukade matsalen och efter diverse förvecklingar kring spelkortsvalörer och -färger fann alla sin plats vid borden och vi kunde njuta av gott sällskap och god mat och dryck. Det serverades en vällagad laxbit med tillbehör och till kaffet en smarrig chokladkaka med vispgrädde.

Spelemännen; Österlenarna Knut och John var en skön bekantskap och de spelade och sjöng gamla och nya låtar med sån inlevelse att det var omöjligt att inte ryckas med. Man ledde oss i både allsång och dans och var också stöd åt de logesyskon som vågade sig på att iförda diverse utstyrsel sjunga kända och okända sånger. Vem av dem som lyckades bäst häri blev väl inte helt utrett och det kanske inte heller var meningen, men roligt var det iallafall.

Lotter såldes och vinster inkasserades och glädjande nog lyckades våra gäster bra, och några av dem kunde glädjas åt flera fina vinster. Men allt roligt har ju ett slut, så ock denna kväll och efter det att O sy Anna-Brita avtackat arrangörsgruppten var det tid för hemgång efter ännu en fin Vasa-kväll.

(Klicka i bildrutan för att se bilden och flytta fram och back med pilarna under bilden)