Kulturafton den 7 mars 2014

Till efterkapitlet tillkom en gäst nämligen Ängelholms nye kyrkoherde Fredrik Höggren som engagerats för att spela och sjunga för oss och kanske berätta något om sitt nya jobb.

På menyn stod Grönpepparfärsbiff med råstekt potatis och cognacsås och därefter kaffe och kaka bakad av sy Brita Lindbladh. Visst smakade väl biffen och även potatisen fastän de inte verkade vara råstekta men såsen var utsökt god och det var även sy Britas kaka; Tack så mycket sy Brita!

Till kaffet var det så dags för prästen Fredrik Höggren som visade sig vara en god gittarrist och sångare. Han sjöng några sånger i countrystil för oss, bl a någon Johnny Cash som han tolkade fint, och så berättade han lite om sitt arbete som kyrkoherde och även lite om svenska kyrkans roll i samhället. Det var bra alltihop men priset tog han när han som avslutning sjöng den sång som en gatumusikant bjöd på i Jill Johnssons senaste tv-program från Nashville. Den sången kommer vi säkert höra mera av och den passade Fredriks röst och stil bra och blev ett riktigt glansnummer.

Lottpinnarna såldes och det som vanligt digra vinstbordet skingrades till lottköparna varav en del hade god tur och andra inte. De senare kan förhoppningsvis glädja sig åt att ha tur i annat.

Efter någon sväng på dansgolvet och fortsatt trivsam samvaro kunde O sy Anna-Brita Martinsson tacka arrangörs-gruppen för en fin vasa-kväll

(Klicka i bildrutan för att se bilden och på pilarna under bilden för att gå fram och back)