Efterkapitel högtidsmöte den 7 februari 2015

Matsalen var högtidligt dukad för kvällens bankett med honnörsbord och fem tungor och det var en fröjd att se salen fyllas av festklädda, glada och uppsluppna vasasyskon. Det skulle komma att serveras fläskfilé piccata med råstekt potatis och rostad tomatsås. Till dessert vaniljglass med en läcker calvadosrostad mangosås. Sedvanligt hurrades, skålades och sjöngs för vår ordens högste beskyddare och O br Mats Holmberg höll talet till våra tio nya medlemmar. Br Mats Kjellin höll ett fint svarstal från dagens recipiender och av den goda stämningen att döma kommer de nya vasamedlemmarna finna sig väl till rätta i vår krets.

Åke Speleman drog igång dansen och salongen tömdes, ett tydligt tecken på den goda danslusten. Lotteri med ett fint vinstbord såldes och fördelades och även om någon hade mer tur i dragningen än någon annan, så blev det nästan något till var och en av oss.

Sedan O Mats tackat arrangörsgruppen för kvällens tillställning med var sin trisslott, fortsatte dansen och festen in mot småtimmarna innan vi drog oss hemåt efter ännu en festlig och glad vasakväll.  PJ

(Klicka i bildrutan för att se bilden och gå fram och back med pilarna under bilden)